CIPEX Studie & CIPEX Lounge

CIPEX Studie og CIPEX Lounge blev til i forbindelse med en ‘in house’ streaming opgave for en kunde.


CIPEX STUDIE

I CIPEX Studiet afhjælper vi virksomheder med professionelt, at afvikle vigtige arrangementer, som live events, virtuelle møder, konferencer, webinarer, workshops mm.

Vi mærkede det øgede behov for streamingtjenester grundet forsamlingsrestriktioner og Corona situationen. Vi tilbød i forvejen mulighed for remote studier, men vi kunne også se fordelen ved et ‘in house’ studie setup. Derfor har vi bygget vores helt eget streamingstudie her på Langdyssen i Aarhus N.

Vi tilbyder vores kunder topprofessionelt udstyr, dygtige fagfolk, service og forplejning under eventet. Der er rigtig god plads med rig mulighed for Corona compliance. Der er lounge, backstage lokaler, mange tilpasningsmuligheder i studiet og andre fine faciliteter i huset.


CIPEX LOUNGE

Som tilknytning til vores CIPEX Studie, har vi vores CIPEX Lounge og backstage område, som giver mulighed for afslapning og hygge imellem optagelserne. Herfra kan man også følge livestreamen via skærme på væggen.

Lounge området har vi indrettet med et lækkert sofa arrangement, fri internetadgang, hyggelig belysning, te-/kaffebar og anden forplejning efter behov. CIPEX’s helt eget streamingstudie og lounge findes i de lækre kontorfaciliteter på Langdyssen i Aarhus N og har fri parkering.