Langdistancemøder

Møde- eller konferencelokaler i virksomheder med et eller flere forskellige lokationer.


Æstetik, kvalitet og brugervenlighed

Vi får flere opgaver med at opgradere eller udstyre eksisterende eller nye konference- eller mødelokaler med ny brugervenligt teknisk udstyr til at facilitere gnidningsfri online møder på tværs af geografiske afstande.

Et fælles ønske er ofte, at betjening af udstyret er brugervenligt, at løsningen er æstetisk pæn i lokalet, samt at lyd og billede fungerer problemfrit i både små og større lokaler.


Vi leverer

Vi implementere håndværksmæssigt pæne og sikre løsninger, hvor brugerne ikke risikerer at vælte noget eller falde over kabler. Alt udstyr er let og brugervenligt at betjene for skiftende brugere af mødelokalerne. Ingen er nødt til at have fat i IT for at betjene det udstyr, vi installerer.

Vi installerer løsninger med enten skærme og mikrofoner i bordet foran brugerne, eller med en storskærm placeret for enden af bordet og en mikrofon i loftet.

For at sikre at videokonferencesystemet har ordentlig lyd, installerer vi mikrofoner, der 360 grader rundt kan identificere, hvor lyden kommer fra og lave støjreduktion på andre lyde, så man tydeligt kan høre personen, der taler. Ingen behøver ikke hæve stemmen, da lyden er ens, selv om man sidder langt væk fra mikrofonen.

Kameraet kan zoome ind på mennesker længst væk fra skærmen og helt ind på et dokument, der holdes op på flere meters afstand, så det tydeligt kan læses.

Vi sikrer, at hvis der er flere mødelokaler, at alle disse har samme udstyr installeret. Det gør det let for brugerne at betjene udstyret og let for virksomheden at troubleshoote og købe eventuelle reservedele, da udstyret er ens i alle lokaler.