D. 5. februar 2019 genåbnede H.K.H Kronprins Frederik State of Greens showroom ’House of Green’ efter en omfattende modernisering. 

Cipex har sammen med firmaet Kollision renoveret House of Green og installeret en komplet AV-løsning med tilhørende styring.

Cipex leverede en komplet AV-løsning til House of Green:

  • Projektorer ned over 3D printet landskab med forskellige visuelle budskaber.
  • UST projektorer på oplyst membran sammen til en stor skærm.
  • 98” storskærm til præsentationer, oplæg og foredrag.
  • 55” skærm til visning af indlæg og budskaber.
  • 1 komplet rack hvor alle komponenter er monteret i.
  • Kabling trukket og monteret.
  • Komplet lyssystem opsat og programmeret.

Samarbejdet med Kollision

Kollision er en ny partner for Cipex. Vores første projekt i samarbejde med Kollision forløb fuldstændigt efter bogen, og begge parter levede op til hinandens forventninger. På relativ kort tid opnåede vi enighed og tilfredshed omkring udstyr og design, så implementeringen kunne planlægges gnidningsfrit. Løsningen blev leveret indenfor deadline og til kundens tilfredshed. 

Cipex takker Kollision for et godt samarbejde, og vi ser frem til nye opgaver sammen.

Læs mere om Kollision her: https://kollision.dk/ 

House Of Green

House of Green-showroomet vil introducere gæsterne til, hvordan Danmark skaber grønne løsninger, som kan anvendes rundt om i verden til at løse globale klimaudfordringer. 

House of Green, som ligger i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København, er et 400 kvadratmeter stort besøgscenter og udstillingsrum for grønne danske løsninger. Her kan internationale beslutningstagere, opinionsdannere og journalister, der besøger landet lade sig inspirere af grønne danske løsninger og produkter. 

Læs om indvielsen af den opgraderede House of Green med overværelse af HKH Kronprins Frederik: https://stateofgreen.com/en/partners/state-of-green/news/denmarks-upgraded-green-showroom-inaugurated-with-royal-presence/