Healthcare DENMARK

H.K.H. Kronprinsesse Mary af Danmark, protektor for Healthcare DENMARK, indviede d. 28. oktober 2020 det nye besøgscenter ‘Nation of Health’ i Odense.

Læs mere om indvielsen her: regionsyddanmark.dk

Healthcare DENMARK er den internationale port til dansk sundheds- og life science-ekspertise og innovation. De organiserer delegationsbesøgsprogrammer for udenlandske beslutningstagere og pressedelegationer. Her får de en eksklusiv mulighed for at opleve innovative danske løsninger i praksis. Healthcare DENMARK er et offentligt-privat non-profit partnerskab og sælger derfor ikke produkter eller tjenester.

Se mere om Healthcare DENMARK: healthcaredenmark.dk


Samarbejde med Kollision

Opgaven var at levere og installere den hardware der skulle bruges i udstillingen. På den måde kunne Kollision, med de tanker og ideer de havde, formidle budskabet om hvordan vi driver sundhed i Danmark. CIPEX’s opgave var, at etablerer og monterer udstillingens tekniske løsninger, samt afprøve og teste systemerne som Kollision havde programmeret. 

Midt i udstillingslokalet blev der designet et kæmpe stort rundt møbel (kaldet en rotunde). Rotunden snor sig fra stueetagen op igennem etageadskillelsen og videre op på 1. sal. Møblet er et stort kassesystem, hvori der er indbygget infoskærme i forskellige størrelser med og uden touch. Skærmene formidler forskellige budskaber fra Healthcare DENMARK. Touchskærmene giver brugeren mulighed for at navigere sig igennem et væld af oplysninger og informationer. Ligeledes er der i møblet integreret siddepladser, som kan bruges ved præsentationer, indlæg, foredrag, samtaler mm.

CIPEX takker Kollision for et super godt samarbejde på endnu et rigtig spændende projekt.

Læs mere om Kollision: kollision.dk


En tur igennem udstillingen

Vi har på udstillingens bagvæg monteret en stor LED skærm fra Samsung, med det fineste mikro LED som findes på markedet. Man starter med at få udleveret en iPod touch, her taster man navn og evt. andre informationer ind. Derefter vil man blive guidet over til en projektor i indgangspartiet, der lyser ned på gulvet og viser billede og tekst, som opfordrer gæsten til at starte udstillingen fra dette punkt.

Udformningen af udstillingen er således, at teknik spiller sammen med indhold i udstillingen. Lyset i udstillingslokalet dæmpes og den virtuelle og interaktive udstilling vil nu gå i gang. Via lyset bliver man guidet rundt i udstillingen og på den måde får man alle elementer i udstillingen at se. Det hele kan styres af værten via en iPhone, som også fungerer som remotekontrol. Når man kommer til udstillingens midte, kan man sidde og kigge på LED skærmen fra Samsung og værten eller andre kan holde et indlæg. Når indlægget er slut kan man fortsætte sin guidet tur rundt i udstillingen. Besøget i udstillingen afsluttes med et gruppebillede, der sendes til de deltagende gæster via den mail de har indtastet i iPod touch. I udstillingen kan man indsamle informationer ved de forskellige stande via ens iPod touch og nogle NFC-tags således, at man senere kan modtage flere informationer om emnerne i udstillingen.

Denne digitale udstilling er fantastisk og informerende på mange planer, idet man kan ændre form, indhold og farver, så det faktisk er muligt at have flere forskellige udstillinger i én og samme udstilling. På den måde kan man også målrette udstillingen til de gæster der kommer og de informationer der er relevante for dem.


Fotos: Kollision