Om CIPEX

CIPEX er et landsdækkende firma, der leverer audiovisuelle installationer og løsninger til private og offentlige virksomheder, samt til museer, uddannelsesinstitutioner, storcentre og underholdningsindustrien. Vi har fuldt fokus på god service, æstetik, funktionalitet, intuitiv anvendelse og driftssikkerhed i alle de løsninger, vi tilbyder.


CIPEX ApS er et privatejet dansk firma, grundlagt i 2013 af elektronikingeniør Michael Rasmussen. Hovedkontoret ligger i Aarhus og derudover har vi et kontor i Greve. Vores mission er at tilbyde branchens bredeste og bedste udvalg af AV-løsninger til vores kunder, samt at give dem den ekspertrådgivning, de har brug for, så de på baggrund af dette, kan foretage den bedste beslutning for dem og deres virksomhed.


Vi leverer individuelle løsninger, tilpasset det enkelte lokale og kundens specifikke behov. Vi lægger vægt på, at vores løsninger skal være både innovative, intuitive at bruge og æstetiske at se på. Derfor er alle vores løsninger tilpasset arkitekturen, lokalet og slutbrugeren. Hver eneste henvendelse til os bliver mødt med professionalisme og respekt for kunden, deres design, arkitekturen og projektet som helhed. CIPEX er med kunden hele vejen fra konceptudvikling til færdig AV-løsning.

Hos CIPEX kan du forvente

Med god dialog, rigtig projektledelse og ekspertrådgivning sikrer vi, at alle projekter når i mål inden deadline. For os er dialogen vigtig. Vi taler til folk i øjenhøjde - så hos os er der ingen smarte fraser eller uforståelige tekniske termer. Vi skal sammen med kunden finde frem til den helt rigtige løsning for dem og deres virksomhed.

CIPEX er med kunden hele vejen og vi slipper ikke et projekt, før vores kunder er tilfredse, og vi tilbyder selvfølgelig efterfølgende support og service, hvis dette er nødvendigt. Vi håndterer også kommunikationen med andre faggrupper og underleverandører, så vi på den måde sikrer, at kunden kun har én dialogpartner og at der er styring på hele projektet.

Vores dygtige professionelle teknikere, med et bredt fundament af kompetencer og et meget højt niveau af faglig stolthed, er garanter for, at vi leverer kvalitet hver gang, uanset projektets størrelse. Deres viden og evne til at gå i dialog med vores kunder er grunden til, at det er muligt for os at levere komplekse installationer, der lever op til vores kunders behov, og mere til.

Installation og kvalitetskontrol

Æstetik og brugervenlighed er vigtige parametre for CIPEX. Vores produkter komplementerer rummet, de installeres i, og skal inspirere til brug. De skal være intuitive for brugerne at benytte - så vi sætter os i brugerens sted og implementerer løsningerne på en logisk måde, som korresponderer med den måde, udstyret bliver brugt på. Har kunden brug for løsninger til 100 ens kontorer fordelt over landet, så garanterer vi 100 ens løsninger. Og vi går ind i projektet med lige stor omhyggelighed – ligegyldigt om vi taler om 100 kontorer eller et enkelt kontor.

CIPEX benytter professionelt og anerkendt hardware fra velrenommerede mærker. Vores installationer og produkter skal gerne bidrage til en professionel audiovisuel oplevelse, hvad enten der er tale om videokonferencer, undervisningssituationer, museumsbesøg eller høringer i byrådssalen.

RING MIG OP
close slider

    Ring mig op


    Jeg vil gerne kontaktes af en CIPEX ansat
    *skal udfyldes