Referencer

Hos Fiskeri og Søfartsmuseet har vi været i gang med at udvikle en ny udstilling. Vi har i den sammenhæng en del audiovisuelle installationer i den nye udstilling, der skal installeres og samkøres.

Vi har i estimeringsfasen arbejdet med flere virksomheder, men har til det videre forløb valgt CIPEX. Vi har i vores vurdering lagt vægt på de mangeårige kompetencer, som medarbejderne hos CIPEX besidder indenfor omfattende og komplekse installationer. Hertil kom en god og kreativ kemi mellem repræsentanterne fra CIPEX og museets medarbejdere på projektet.

CIPEX har udviklet et oplæg, hvor der ikke kun er lagt vægt på driftssikkerhed, men også brugervenlighed, overvågning og automatisering. Idet CIPEX har softwareudvikling og projektledelse in-house, er vi sikre på at få udviklet en udstilling, der er både nem at bruge, vedligeholde og samtidigt er driftssikret.

Morten Hahn-Pedersen
Museumsdirektør
Fiskeri- og Søfartsmuseet

Hos Nordsøen Oceanarium har vi i forbindelse med opbygning af nye, interaktive udstillingsenheder gennem de senere år haft et frugtbart samarbejde med folkene fra CIPEX.
Vi har altid oplevet, at de har ydet en værdifuld service og altid været fleksible og hjælpsomme til at få tingene til at køre.

Morten B. Thomsen
IT-Ansvarlig / Tekniker
Nordsøen Oceanarium

RING MIG OP
close slider

    Ring mig op


    Jeg vil gerne kontaktes af en CIPEX ansat
    *skal udfyldes