Referencer

Logo for Fiskeri- og Søfartsmuseet

Hos Fiskeri og Søfartsmuseet har vi været i gang med at udvikle en ny udstilling. Vi har i den sammenhæng en del audiovisuelle installationer i den nye udstilling, der skal installeres og samkøres.

Vi har i estimeringsfasen arbejdet med flere virksomheder, men har til det videre forløb valgt CIPEX. I vores vurdering har vi lagt vægt på de mangeårige kompetencer, som medarbejderne hos CIPEX besidder indenfor omfattende og komplekse installationer. Hertil kom en god og kreativ kemi mellem repræsentanterne fra CIPEX og museets medarbejdere på projektet.

CIPEX har udviklet et oplæg, hvor der ikke kun er lagt vægt på driftssikkerhed, men også brugervenlighed, overvågning og automatisering. Idet CIPEX har softwareudvikling og projektledelse in-house, er vi sikre på at få udviklet en udstilling, der er både nem at bruge, vedligeholde og samtidigt er driftssikret.

Morten Hahn-Pedersen
Museumsdirektør
Fiskeri- og Søfartsmuseet


Se mere om opgaven her: cipex.dk/fiskeriogsofartsmuseet


Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg er et af Danmarks mest interessante og omfattende museer. Udstillingerne er dedikeret til historien og kulturen omkring fiskeri og søfart. FIMUS som det også kaldes blev etableret i 1968. Her har man samlet en imponerende samling af genstande, skibe og historiske artefakter.

På museet kan man opleve alt fra gamle fiskerbåde og redskaber til udstillinger om den danske søfartshistorie, herunder handelsflåden, krigssejlads og moderne skibsfart. Der er også interaktive udstillinger, der giver besøgende mulighed for at lære om fiskeriets betydning for Danmarks økonomi og kultur.

Tag ikke fejl, FIMUS er ikke kun en skattekiste for historieentusiaster, men også et sted, der formidler vigtigheden af bæredygtigt fiskeri og havmiljøets betydning for vores planet. Med sine spændende udstillinger og aktiviteter er Fiskeri- og Søfartsmuseet et must-visit for alle, der er interesserede i Danmarks maritime arv og historie.

Besøg museets hjemmeside på fimus.dk

Nordsøen Oceanarium Logo

Hos Nordsøen Oceanarium har vi i forbindelse med opbygning af nye, interaktive udstillingsenheder gennem de senere år haft et frugtbart samarbejde med folkene fra CIPEX.
Vi har altid oplevet, at de har ydet en værdifuld service og altid været fleksible og hjælpsomme til at få tingene til at køre.

Morten B. Thomsen
IT-Ansvarlig / Tekniker
Nordsøen Oceanarium


Nordsøen Oceanarium er Danmarks største akvarium og ligger i Hirtshals i Nordjylland. Det er en populær turistattraktion, der tilbyder spændende oplevelser for hele familien.

Akvariet præsenterer et imponerende udvalg af marine dyreliv fra Nordsøen og andre verdenshave. Besøgende oplever alt fra store rovfisk som hajer og tun til farverige tropiske fisk, søheste, søstjerner. Derudover er der mange andre fascinerende havdyr.

Nordsøen Oceanarium har ikke kun fokus på at underholde sine gæster. Oceanariet har stor interesse i at uddanne og skabe bevidsthed om havets økosystemer og vigtigheden af bæredygtig forvaltning af havets ressourcer. Derfor tilbydes der en række pædagogiske udstillinger og aktiviteter. Disse udstillinger og aktiviteter giver besøgende mulighed for at lære mere om havets mangfoldige liv og de udfordringer, det står overfor.

Akvariet er opdelt i forskellige temaområder, der repræsenterer forskellige havmiljøer og deres unikke dyreliv. Her kan man gå på opdagelse i alt fra de dybe, mørke afgrunde i Nordsøen til de farverige koralrev i tropiske farvande.

Kombinationen af spektakulære dyreudstillinger, interaktive læringsmuligheder og den smukke beliggenhed ved kysten giver de besøgende en uforglemmelig oplevelse. Alle der interesserer sig for havets vidunderlige verden vil have stor glæde af at besøge Nordsøen Oceanarium.

Besøg museets hjemmeside på nordsoenoceanarium.dk

RING MIG OP
close slider

    Ring mig op


    Jeg vil gerne kontaktes af en CIPEX ansat
    *skal udfyldes