State Of Green

CIPEX fik til opgave at etablere et nyt streamingstudie til husets mange interne og eksterne gæster, samt online møder og arrangementer. Dette studie skulle etableres i et af de eksisterende mødelokaler, som så kan omdannes til studie, når der er behov for dette.


Det setup CIPEX leverede

Setuppet bygger på en vMix produktionsplatform, som giver mulighed for, at kunne streame til f.eks. Zoom, Teams, Webex og andre eksterne streaming- og SOME platforme. 

Setuppet består af en kraftig streaming computer, to stativer med et PTZ kamera med AI tracking på hvert stativ, en lampe og en downstage monitor, samt en komplet mobil afviklingspult.
Hele systemet er mobilt og kan flyttes fra lokation til lokation og derved benyttes efter ønske. I studielokalet er der indbygget en loftmikrofon fra Sennheiser – model TeamConnect Ceiling 2.

Fra afviklingspulten har man mulighed for at kontrollere de to PTZ kameraer, afspille videoer og billeder, samt håndtere indkommende videoopkald og sende det hele til f.eks. Teamsmøder, Zoommøder, webinarer, SOME platforme eller lignende.


State Of Green

Alt i alt har State of Green fået en meget fleksibel og mobil løsning, der giver et utal af muligheder. State of Green kan nu tilbyde deres interne og eksterne partnere et professionelt studie setup, som kan løse de fleste behov. I studiet er der plads til op til ca. 8 personer ad gangen og der er mulighed for både at lave et stående eller siddende setup, som giver mulighed for at producere som et talkshow, et oplæg fra talerstol, en debat eller hvad man nu skulle ønske sig.


Samarbejde med Kollision

Løsningen lavede CIPEX i samarbejde med Kollision. Kollision har designet scenografi indretning og talerpulte. Scenografien er designet således, at den kan benyttes i flere forskellige størrelser og farver og kan med den meget lette struktur sættes op og tages ned efter behov.

Læs mere om Kollision: kollision.dk