TC Electronic

TC Electronic flyttede i efteråret 2020 ind i en helt nyopført bygning i Aarhus N. De nye faciliteter skulle have AV-udstyr og AV-løsninger, der var tilpasset TC Electronics specifikke behov.


Nye faciliteter med nye AV-løsninger

AV-løsningerne i TC Electronics nye faciliteter, krævede at CIPEX både leverede og installerede forskelligt AV-udstyr i diverse lokaler. CIPEX installerede bla. ny velkomst-/infoskærm i deres indgangsparti. På infoskærmen kan man både se informationer og nyheder, som er vigtige for virksomheden af formidle til gæster, såvel som ansatte. Derudover fik TC Electronic en lækker storskærm på 86” fra Philips i deres mødelokale. Virksomhedens nye AV-udstyr indbefatter også, at de har de fået en fin projektorløsning. Med denne projektorløsning, med en projektor fra Epson, kan man omdanne deres store åbne rum med trapper, til et auditorium. Projektoren er sat ind i væggen, så den ikke skæmmer lokalets arkitektoniske udtryk. Projektoren er styret af et Neets panel, som både styrer projektor og lærred – det betyder at hele projektorløsningen er automatiseret og lige til at gå til. Løsningen næsten ikke synlig når den ikke bliver brugt.

Det er ret vigtig for os i CIPEX at AV-løsninger og AV-udstyr ikke må ødelægge æstetikken i et rum, derfor sætter vi i CIPEX stor ære i at tingene harmonerer, er lette at håndtere og pæne at se på.

Samlet set har TC Electronic fået nogle lækre intuitive AV-løsninger til deres flotte nye kontorfaciliteter.