Hvor

Dong Energy i Gentofte


Opgaven

Hos Dong Energy designede og implementerede vi komplekse audiovisuelle løsninger i to store konferencelokaler og et auditorium med plads til 300 personer.  Ønsket lød på at gøre det muligt at projicere præsentationer op på meget store skærme i lokalerne, og derudover var det en vigtig forudsætning, at alle brugere let og hurtigt kan gøre brug af teknikken uden forudgående træning.


Løsningen

For at løse udfordringen med de store skærme satte vi to projektorer sammen i det ene konferencelokale og i auditoriet, og gjorde det på den måde muligt at udnytte hele det store lærred. For at sikre en løsning, hvor det er muligt for brugerene både at vise uafhængige billeder fra de to projektorer og også vise ét samlet billede, brugte vi ’edge blend’ teknologi.

’Edge blend’ teknologi sikrer, at de to billeder fra projektorerne opfattes som ét sammenhængende billede på skærmen og gør det samtidig muligt at lave indhold fordelt over hele skærmen. I det sidste konferencelokale fandtes allerede en meget stor LED-skærm, så her handlede det om at få samme kontrolsystem implementeret som i de to andre lokaler, så brugerne let kunne betjene de forskellige skærme.

Let fjernbetjening med xControl: Mange forskellige brugere benytter lokalerne hver dag, og det er vigtigt for Dong Energy, at alle systemer bliver betjent af samme brugervenlige kontrolsystem. Derfor valgte vi at bruge vores egenudviklede xControl.

xControl styrer både skærme, lyd og lys i lokalet ved tryk på en knap. Det er meget brugervenligt og meget grafisk. Der er ikke meget tekst at sætte sig ind i for brugeren, og med features som drag and drop er xControl intutitv at bruge. Man sætter bare et stik i sin pc, og så er man igang. Det helt rigtige for en virksomhed med næsten 7.000 medarbejdere.