Brugervenlig kontrol

Hos Dong Energy i Gentofte designede og implementerede vi komplekse audiovisuelle løsninger i et auditorium og to store konferencelokaler med plads til 300 personer.  Ønsket lød på at gøre det muligt at projicere præsentationer op på meget store skærme i lokalerne og derudover var det en vigtig forudsætning, at alle brugere let og hurtigt kan gøre brug af teknikken uden forudgående træning.


Brugervenlighed og teknologi

For at løse udfordringen med de store skærme, satte vi to projektorer sammen i det ene konferencelokale og i auditoriet og gjorde det på den måde muligt, at udnytte hele det store lærred. For at sikre en løsning, hvor det er muligt for brugerne både at vise uafhængige billeder fra de to projektorer, men også at vise ét samlet billede, brugte vi ’edge blend’ teknologi.

’Edge blend’ teknologi sikrer, at de to billeder fra projektorerne opfattes som ét sammenhængende billede på skærmen og gør det samtidig muligt, at lave indhold fordelt over hele skærmen. I det sidste konferencelokale fandtes allerede en meget stor LED-skærm. Her handlede det om, at få samme kontrolsystem implementeret som i de to andre lokaler, så brugerne let kunne betjene de forskellige skærme i de forskellige rum. I en virksomhed som Dong Energy med næsten 7.000 medarbejdere er det vigtigt, at tingene er intuitive, brugervenlige og ens, da der er mange forskellige brugere, der benytter lokalerne hver dag. Nu kan skærme, lyd og lys i lokalerne styres ved tryk på en knap.