House Of Green showroom

D. 5. februar 2019 genåbnede H.K.H. Kronprins Frederik State of Greens showroom ’House of Green’ efter en omfattende modernisering. 


CIPEX leverede en komplet AV-løsning til House of Green

CIPEX har sammen med firmaet Kollision renoveret House of Green og installeret en komplet AV-løsning med tilhørende styring bestående af:

  • Projektorer ned over 3D printet landskab med forskellige visuelle budskaber
  • Ultra Short Throw projektorer på oplyst membranvæg der tilsammen bliver til en stor skærm
  • 98” Philips storskærm til præsentationer, oplæg og foredrag
  • 55” iiyama skærm til visning af indlæg og budskaber
  • 1 komplet rack hvor alle komponenter er monteret i
  • Kabling trukket og monteret
  • Komplet lyssystem opsat og programmeret

House Of Green

Showroomet i House og Green skal introducere gæsterne til, hvordan Danmark skaber grønne løsninger, som kan anvendes rundt om i verden til at hjælpe med at løse globale klimaudfordringer. 

House of Green, som ligger i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København, er et 400 kvadratmeter stort besøgscenter og udstillingsrum for grønne danske løsninger. Her kan internationale beslutningstagere, opinionsdannere og journalister, der besøger landet lade sig inspirere af grønne danske løsninger og produkter. 

Læs om indvielsen af den opgraderede House of Green med overværelse af HKH Kronprins Frederik: stateofgreen.com


Samarbejdet med Kollision

Vores samarbejdspartner på dette projekt var igen Kollision. De har designet scenografien og indretningen, så den går op i en højere enhed og giver gæsterne en informativ, men samtidig æstetisk oplevelse når de besøger showroomet House of Green. Vi er glade for at kunne implementere design, vores AV-løsning og hardware med håndværksmæssigt pæne og sikre løsninger, så det hele bliver til en stor brugervenlig helhed.

Læs mere om Kollision: kollision.dk


Fotos: CIPEX